Taşbilek İlkokulu
Taşbilek Köyü Kağızman/ KARS

VİZYON

*Tüm öğrencilerimiz bir orta öğretim kurumuna girmeye hak kazansın. *Öğrencilerimiz değişen ve bütünleşen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. *Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve öncelik kullansın. *Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. *Okul toplumunun bütün bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. *Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun. *Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. *Bu okul bizimdir duygusuna sahip olsun ve bunu güçlendirsin.

MİSYON

Öğrenci ve Öğretmenlerimize; *Atatürk ilke ve inkilaplapları ile donanmış, *Kendi gücüne güvenen, *Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, *Araştırmacı ruhu gelişmiş, *Çağın teknolojosini öğrenmeyi ve öğretmeyi kendine amaç edinmiş, 21. yüzyılın gelişen ihitiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, *Araştıran sorgulayan, kendini rahat ifade edebilen davranış kazandırmak, *Ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak, onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

08.30-14.00

Sobalı

Öğretmenler servisle gidiş-geliş yapmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İle 88 ilçeye 20 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Taşbilek Köyü´ne gelmeden 500 metre batıdadır. Taşbilek Köyü Akören Köyü´nden sonra Çengilli Köyü´nden öncedir.